Mjesečev kamenMjesečev kamen


Boja – bezbojan, plavkasta, žućkasta, siva, smeđa, svijetla, prozirna porculanskog sjaja


Snažan kamen za žene, regulira rad hormona, hipofizu, metabolizam, olakšava menstrualne bolove, pomaže začeće, olakšava tegobe u klimakteriju. Regulira šećer u krvi, čisti krv, potiče proizvodnju inzulina. Na psihu djeluje harmonizirajuće, otklanja strah od budućnosti. Koristi se neobrađen i obrađen kao kamen za ruku, privjesak nakit.


Prazni se nakon svake upotrebe pod tekućom vodom. Ogrlice i privjeske preporuča se jednom mjesečno prazniti u suhoj zdjelici zajedno s kamenčićima hematita preko noći, najbolje tik pred menstruaciju. Puni se preko noći izložen mjesecu. To je snažan izvor energije.


Čakra - SVADIŠTANA Planet: MERKUR


Energetsko je središte spolnosti i životne radosti. Smještena je iznad spolnih organa. Utječe na spolne žlijezde, na raspoloženje i osjećaje. Zelene je boje, a ta boja aktivira impulse koji povećavaju kreativnost i volju za životom.


Pogledajte galeriju nakita od mjesečevog kamena:


3011 - mjesečev kamen4008 - mjesečev kamen4009 - mjesečev kamen i Swarovski4010 - mjesečev kamen4011 - mjesečev kamen i Swarovski4012 - tirkiz i mjesečev kamen4013 - mjesečev kamen, lapis lazuli i Swarovski4014 - mjesečev kamen8003 - mjesečev kamen8016 - mjesečev kamen8017 - mjesečev kamen