Mjese─Źev kamenMjese─Źev kamen


Boja ÔÇô bezbojan, plavkasta, ┼żu─çkasta, siva, sme─Ĺa, svijetla, prozirna porculanskog sjaja


Sna┼żan kamen za ┼żene, regulira rad hormona, hipofizu, metabolizam, olak┼íava menstrualne bolove, poma┼że za─Źe─çe, olak┼íava tegobe u klimakteriju. Regulira ┼íe─çer u krvi, ─Źisti krv, poti─Źe proizvodnju inzulina. Na psihu djeluje harmoniziraju─çe, otklanja strah od budu─çnosti. Koristi se neobra─Ĺen i obra─Ĺen kao kamen za ruku, privjesak nakit.


Prazni se nakon svake upotrebe pod teku─çom vodom. Ogrlice i privjeske preporu─Źa se jednom mjese─Źno prazniti u suhoj zdjelici zajedno s kamen─Źi─çima hematita preko no─çi, najbolje tik pred menstruaciju. Puni se preko no─çi izlo┼żen mjesecu. To je sna┼żan izvor energije.


Čakra - SVADIŠTANA Planet: MERKUR


Energetsko je sredi┼íte spolnosti i ┼żivotne radosti. Smje┼ítena je iznad spolnih organa. Utje─Źe na spolne ┼żlijezde, na raspolo┼żenje i osje─çaje. Zelene je boje, a ta boja aktivira impulse koji pove─çavaju kreativnost i volju za ┼żivotom.


Pogledajte galeriju nakita od mjese─Źevog kamena:


3011 - mjese─Źev kamen4008 - mjese─Źev kamen4009 - mjese─Źev kamen i Swarovski4010 - mjese─Źev kamen4011 - mjese─Źev kamen i Swarovski4012 - tirkiz i mjese─Źev kamen4013 - mjese─Źev kamen, lapis lazuli i Swarovski4014 - mjese─Źev kamen8003 - mjese─Źev kamen8016 - mjese─Źev kamen8017 - mjese─Źev kamen